MILOŠ LAZAROV

Rodjen sam 07.06.1986. Živim u Pančevu. Završio sam Glumu na Akademiji umetnosti u Beogradu, u klasi profesora Nebojše Dugalića.

Trenutno igram u predstavama „Kad su cvetale tikve“ i „Let iznad kukavicjeg gnezda“ u Beogradskom dramskom pozorištu i predstavi „Kiseonik“ u Somborskom narodnom pozorištu. Igram i  nekoliko predstava u pozorištu za decu Pan teatar u Beogradu, i nastavnik sam na predmetu Gluma i vokal u Srednjoj baletskoj školi Lujo Davičo u Beogradu.

Što se tiče kamere, učestvovao sam u nekoliko serija domaće produkcije: Senke nad Balkanom II, Državni službenik, Urgentni centar.

Za mene je dobar glumac, misleći glumac. Onaj koji razume, promisli, oseti, prikaže. Tim redom.

Pozorište i gluma su timski sportovi ali umetnost nije sport. Ne postoji ta vrsta nadmetanja.

Zašto si poželeo da budeš deo predstave Urednik?

Zainteresovao sam se za temu. Mislim da je pravo i krajnje vreme da se o temi slobode medija progovori i u pozoristu. A gde će drugde! Na tv-u?!

Predstava se bavi temom slobode medija i demokratije, kako ovo utiče na tebe lično i profesionalno?

Lično, do sada nisam bio previše zainteresovan za ove teme i poprilično sam bio apatičan po tom pitanju. Još jedan od razloga je upravo i taj. Želeo sam da nateram sebe da me se tiče. I uspevam. I profesionalno je važno baviti se ovim temama, jer one direktno utiču na naš posao. Edukujući sebe, edukujemo i druge.

Kada bismo zamislili da si novinar, kako bi svojim čitaocima / gledaocima najavio Urednika?

Zbog prirode moje uloge, ostaviću to kolegama. Šalim se. Dodjite. Biće mračno i SJAJNO!!!

Instagram did not return a 200.